Tussentijdse toets (T.T.T.)

Bij het CBR kan jij een tussentijdse toets (ofwel TTT) afleggen. Deze toets is hetzelfde als een echt examen en wordt dan ook door een echte examinator van het CBR afgenomen. Na afloop van deze toets adviseert de examinator over de onderdelen waar jij nog extra aandacht aan moet besteden en motiveert waarom. Of, als jij de bijzondere verrichtingen heel goed hebt gedaan krijg jij hier bij jouw volgende praktijkexamen vrijstelling voor! Zo heb jij tijdens jouw examen minder om jou druk over te maken!

Niet verplicht, maar wel aan te raden

Een tussentijdse toets is niet verplicht. Jij bepaalt of je deze TTT wilt. Het is wel aan te raden, omdat jij dan alvast ervaart hoe het met een examen zal gaan en jouw eventuele vrijstellingen kan krijgen. Dat vergroot jouw slagingskans.

Maximaal vier tussentijdse toetsen

Jij kan tijdens de rijopleiding jezelf 4 x laten toetsen. De eerste drie keer zal jouw instructeur dit zelf doen, en de laatste keer neemt de examinator van het CBR de toets af. Ook deze toetsmomenten zijn niet verplicht. Jij vult wel vooraf een zelfreflectieformulier in en bespreekt dat later met de examinator van het CBR (Voor BNOR-examens bestaat een ander formulier.Contactformulier

Inschrijven of proefles? Wij nemen graag contact met jou op.
(Of bel 020-489 08 01)