Spoedopleiding rijbewijs B in Amsterdam

Snel en voordelig het rijbewijs halen?

Wanneer jij kiest voor meerdere lessen per week is het mogelijk snel jou rijbewijs te halen. Het is dan wel belangrijk dat jij voldoende tijd beschikbaar hebt. Een rijopleiding is een intensieve gebeurtenis die al jou aandacht in deze periode vraagt. Wij plannen samen met jou de lessen in en wij zorgen ervoor dat jouw examens (theorie en praktijk) direct worden aangevraagd.
Plan eerst een proefles voor geschiktheid in onze online-agenda.
RijschoolDenK.nl is de enige Amsterdamse rijschool met een 70% slagingspercentage, van faalangst tot spoedopleiding!

Ook voor mensen met een verminderd motoriek, faalangst of rijangst

Precies daarom is onze nieuwe Honda Insight Hybride automaat een uitkomst voor mensen met een verminderde motoriek. En omdat automaat rijden eenvoudiger en rustiger is, wordt het ook aangeraden bij examenangst of faalangst. Jij kan meer tijd nemen om jouw omgeving te bekijken en dit geeft rust en vertrouwen tijdens de rijles. Sneller slagen maar dan zonder de stress. Wie wil dat niet? Rijles in Amsterdam is tenslotte al moeilijk genoeg!

Zo kan jij volgende maand al het rijbewijs hebben!

De flexibiliteit is misschien nog wel het mooiste aan dit pakket. Ben jij gemotiveerd om te slagen? Dan zorgen wij dat jij het rijbewijs snel en voordelig kan halen. Hoe wij dat doen? Heel simpel:

  • Wij gaan samen kijken wanneer jij de komende weken beschikbaar bent voor alle 74 lesonderdelen (ongeveer 37 uur).
  • Kan jij dus snel beginnen? Dan ben je dus bij ons voordelig klaar! Een spoedopleing inclusief praktijkexamen kost €1999,- (All-in) en jij kan morgen al beginnen met jouw eerste rijles!


Contactformulier

Inschrijven of proefles? Wij nemen graag contact met jou op.
(Of bel 020-489 08 01)