Spoedopleiding Rijbewijs B in Amsterdam

Snel EN voordelig je rijbewijs halen?

Wanneer je kiest voor meerdere lessen per week is het mogelijk snel je rijbewijs te halen. Het is dan wel belangrijk dat je voldoende tijd beschikbaar hebt. Een rijopleiding is een intensieve gebeurtenis die al je aandacht in deze periode vraagt. We plannen samen met jou je in lessen en wij zorgen ervoor dat je examens (theorie en praktijk) direct worden aangevraagd.
Plan eerst een proefles voor geschiktheid in onze online agenda. In 10 dagen je rijbewijs!!
RijschoolDenK.nl is de enige Amsterdamse rijschool met een 70% slagingspercentage, van faalangst tot spoedopleiding!

Ook voor mensen met een verminderd motoriek, faalangst of rijangst

Precies daarom is onze nieuwe Honda Insight Hybride automaat een uitkomst voor mensen met een verminderde motoriek. En omdat automaat rijden eenvoudiger en rustiger is, wordt het ook aangeraden bij examenangst of faalangst. Je kan meer tijd nemen om je omgeving te bekijken en dit geeft rust en vertrouwen tijdens de rijles. Sneller slagen maar dan zonder de stress, wie wil dat niet? Rijles in Amsterdam is tenslotte al moeilijk genoeg!

Zo kan je volgende maand al je rijbewijs hebben!

De flexibiliteit is misschien nog wel het mooiste aan dit pakket. Ben jij gemotiveerd om te slagen? Dan zorgen wij dat je je rijbewijs snel en voordelig kan halen. Hoe we dat doen? Heel simpel:

  • We gaan samen kijken wanneer jij de komende weken beschikbaar bent voor alle 74 lesonderdelen (ongeveer 37 uur).
  • Kan jij dus snel beginnen, dan ben je dus bij ons voordelig klaar! Een spoedopleing inclusief praktijkexamen kost €1999,- (All-in) en je kan morgen al beginnen met je eerste rijles!


Contact formulier

Inschrijven of proefles? Wij nemen graag contact met u op.
(Of bel 06 - 19 44 70 81)