Faalangstrijles Amsterdam

Faalangst tijdens het rijden?

Voor jou hebben wij echte gespecialiseerde instructeurs en hypnotherapeuten die jou kunnen helpen met het op een geruste manier behalen van het CBR-examen voor de auto! Veel mensen hebben last van een of meerdere van de onderstaande kenmerken en hebben om die reden veel extra moeite met het rustig rijden tijdens het CBR-examen, terwijl het tijdens de lessen eigenlijk altijd wel goed gaat.

Wat zijn bijvoorbeeld kenmerken van faalangst?

  • Nerveus worden bij de gedachte aan het examen of bij het CBR
  • Blokkeren wanneer een faalgedachte optreedt (waarbij de persoon niet meer weet wat te moeten doen)
  • Gevoelens van wanhoop en ongeconcentreerdheid
  • Onrustigheid (door alle piekergedachten)
  • Het hebben van een laag zelfbeeld

De Faalangstinstructeur

Rijschool DenK heeft getrainde instructeurs die leerlingen met faalangst zeer goed kunnen begeleiden en weten wat te doen om dit soort angsten te laten verdwijnen. Het is belangrijk om vanaf de eerste rijles te werken aan deze spanning, zodat jij geruster het rijexamen kan afleggen. Naast dat onze rij-instructeurs gespecialiseerd zijn in het geven van faalangsttrainingen bieden wij daarnaast ook de mogelijkheid tot lichte en gevorderde hypnotherapie vooraf aan het rijden. Hier gaat wel altijd een gesprek aan vooraf om de obstakels in kaart te brengen, zodat de instructeur weet wat de juiste behandelmethoden zijn om toe te passen. Desgewenst kan hier nog een tweede instructeur bij aanwezig zijn.

Het CBR-faalangstexamen

Leerlingen met faalangst kunnen bij het CBR een speciaal rijexamen afleggen, ook wel het faalangstexamen. Met de hulp van onze instructeurs zorgen wij ervoor dat jij er ook echt klaar voor bent. Het faalangstexamen van het CBR duurt 80 minuten, dit is langer dan een normaal rijexamen. De examinator die het examen met jou aflegt, is getraind om mensen met faalangst goed te begeleiden gedurende het examen. Als de spanning tijdens het examen toch iets te hoog oploopt, kan jij jouw instructeur of de examinator, tijdens het rijexamen zelfs even een time-out aanvragen en zo weer even tot rust komen. En als jij het wilt, zelfs meerdere!

De voordelen van Rijschool DenK op een rijtje:

  • Zelf jouw lessen inplannen;
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding;
  • Vaste gekwalificeerde instructeur;
  • No nonsense aanpak. Examen doen als jij er echt klaar voor bent;
  • Gemotiveerde en geduldige instructeurs

120 minuten les = 120 minuten les. €98,- per lesblok.Contactformulier

Inschrijven of proefles? Wij nemen graag contact met jou op.
(Of bel 020-489 08 01)