Examenvrees - Faalangstexamen in Amsterdam

Voor sommige leerlingen is het CBR praktijkexamen enorm spannend. Zo spannend zelfs dat zij enorm last krijgen van nervositeit, angst, bang zijn voor controleverlies en nog vele andere vervelende verschijnselen. Om deze groep mensen toch zo goed mogelijk naar hun examen toe te helpen hebben wij ervoor gezorgd dat wij aan deze groep wat extra aandacht kunnen schenken.

Weet je dat je last hebt van deze vervelende bijverschijnselen, dan is het zaak dat we er voor zorgen dat je praktijk ervaring meer dan voldoende is. Is dit het geval, dan groeit vaak het zelfvertrouwen waardoor de klachten minder zullen worden. In de les geven wij jou dat zelfvertrouwen met erkende methodes em therapeuten.

Onze instructeurs zijn speciaal opgeleide faalangstinstructeurs die tijdens de les alleen aandacht hebben voor jou. En dus ook alleen voor jou! Zij bellen niet onderweg, doen geen prive-boodschappen en lassen indien nodig tijdig een korte pauze voor je in. Zij zijn geselecteerd op hun geduld en hun verschillende trainingen in overbrengen van kennis en kunde. Ook kunnen zij je adviseren over automaatles.

Om aan te geven hoe serieus wij faalangst of examenangst nemen, werken bij ons twee gediplomeerde Hypnotherapeuten die bovendien ook nog rijinstructeur zijn! Het beste van 2 disciplines bij elkaar om u zorgeloos op (de) weg te helpen. Er zal eerst een intake gesprek plaatsvinden om de problemen in kaart te brengen. Dan kan er een therapiesessie volgen om de angst aan te pakken en gaat u vervolgens in een auto met dubbele bediening op weg en de situatie vanuit een nieuw perspectief bekijken. De totale sessie is 3,5 tot 4 uur. Uw investering om weer met plezier achter het stuur plaats te nemen kost 295 Euro en een halve dag van uw tijd. Ook is het mogelijk om in uw eigen auto bepaalde vaardigheden en situaties te trainen.

Rijangst en faalangst gespecialiseerde instructeurs

  • Rob Rob heeft 16 jaar ervaring met het geven van Rijlessen B, B+E, slipcursussen en is daarnaast nog faalangsttrainer en gediplomeerd hypotherapeut. Rob is ook opleider van beginnende rijinstructeurs bij de ANWB.
  • Ellen Ellen heeft 12 jaar ervaring met het geven van Rijlessen A, B, C, D, faalangsttrainer en rijbegeleider voor mensen met autisme. Daarnaast is zij ook ROSO, HNR, en NLP-instructrice.
  • Henk Henk heeft 22 jaar ervaring met het geven van Rijlessen B, geeft theorieopleidingen (aan instructeurs) en is faalangsttrainer en coach bij het jongerenproject van www.to2drive.nl.
  • Leonard Leonard heeft 11 jaar ervaring met geven van Rijlessen B en is ook faalangsttrainer en gecertificeerd BROEM-instructeur en een ervaren motorrijder.

Kortom: u bent bij deze instructeurs zeker in goede en veilige handen!Contact formulier

Inschrijven of proefles? Wij nemen graag contact met u op.
(Of bel 06 - 19 44 70 81)