Rijschool DenK

Rijles in Amsterdam bij Rijschool DenK! Snel en plezierig jouw rijuren maken en het rijbewijs halen!

Rijles in Amsterdam met de beste auto’s

Jouw rijervaringen worden mede bepaald door het type auto. Om te leren rijden, is het belangrijk dat jij een veilige en goed overzichtelijke auto tot jou beschikking hebt. Comfort laten we daarbij niet achterwege. Stap in onze auto voor een prettige eerste rijervaring!

Geen angst meer door faalangstinstructie

Heb jij net wat meer moeite met het verkeer dan anderen? Breekt het zweet jou uit bij het idee in de auto te stappen? Zak jij telkens vanwege examenstress? Geen nood! Ook jij kan leren goed te rijden en je veilig in het verkeer te voelen door te lessen met onze gespecialiseerde faalangstinstructeurs.

Snel het rijbewijs – Spoedopleiding mogelijk!

Wil jij geen minuut langer wachten en geen rit langer in de auto dan nodig? Meld jezelf direct aan en wij laten jou zien hoe snel jouw opleiding zal gaan.

Persoonlijk

Iedereen heeft zo zijn gebruiksaanwijzing en de één leert sneller dan de ander. Daarom werken wij met een persoonlijk programma. Zo weet jij zeker dat jij precies de begeleiding en het aantal lessen krijgt, waarmee jij succes behaalt!

Kwaliteit volgens de R.I.S. methode (rijopleiding in stappen)

Jij stapt niet bij iedereen in de auto. Waarom wel bij rijles? Wees er zeker van dat je een gecertificeerd instructeur naast jou hebt. Zo loop jij geen risico op slechte kwaliteit les of dat je teveel betaalt.

Het nieuwe rijden

Ruim 10% minder brandstof verbruiken? Met de training van het nieuwe rijden rijd jij dezelfde afstand, in dezelfde tijd, maar met een brandstofbesparing van ruim 10%. Onze opleiding leert jou HNR vanaf les 1! Rijopleiding in stappenContactformulier

Inschrijven of proefles? Wij nemen graag contact met jou op.
(Of bel 020-489 08 01)